Om Triceps-iT ApS
Triceps-iT leverer konsulentbistand, uddannelse, projektledelse og løsninger til virksomheder, som anvender eller planlægger at anvende Infor ERP systemer.  

Vores mål
Det er Triceps-iT´s mål at medvirke til, at virksomheder der anvender Infors ERP systemer, får størst muligt udbytte af deres ERP system. Triceps-iT vil være en pålidelig partner. Både når det gælder implementering af ERP-systemet og efterfølgende optimering og support. 

 Service til Baan IV - Baan ERP - ERP LN

Konsulentbistand

Uddannelse

Triceps-iT implementerer Infor ERP-systemer og klarer de spørgsmål og problemer, der måtte opstå i den daglige drift og rådgiver kunder i Baan spørgsmål. Bistanden tager udgangspunkt i virksomhedens behov og processer.

 

Løsninger Infors ERP systemer er omfattende, men dækker trods alt ikke alle områder. Baan og LN er rammesystemer og indeholder gode udviklingsværktøjer. Triceps-iT råder over en portefølje af løsninger, som mange virksomheder anvender og har udbytte af. Triceps-iT udvikler tilpasninger, der giver  konkurrencemæssige fordele og optimerer anvendelsen af IT.
Projektledelse

Til tiden, i ret kvalitet og til budgettet. 

Det er ethvert projekts mål og det er Triceps-iT´s mål. I forbindelse med implementering eller opgradering af eksisterende systemer er det vigtigt, at projektledelsen har den fornødne indsigt i virksomheden og den løsning, der skal implementeres. 

 

Mere om Triceps-iT    Triceps-iT ApS er etableret i  2004.