Nyheder
Opgraderinger

 

Skal servere udskiftes eller opgraderes så spørg Triceps-iT om et tilbud. Triceps-iT kan tilbyde en totalløsning inklusiv installation af hardware, databasestyresystemer og flytning af data.

I 2011 gennemførte vi bl.a. en BaanIV Servicepack opgradering til SP29 samtidig med at vi opgraderede operativsystem til MS Server 2008 og database til MS SQL 2008 og samtidig med at vi virtualiserede installationen.

 

De-merger

 

 

I 2011 assisterede vi en kunde med at få opdelt virksomhedens Baan system i 2 individuelle systemer i fbm. opdeling af virksomheden i 2 selvstændige enheder.

"Udbrydervirksomhedens" database blev optimeret så den indeholdt en absolut minimum af data

Interface mellem LN og PLM system

 

 

I 2011 udviklede vi et interface til LN, som lader et PLM system (Agile fra Oracle) overtage vedligehold af væsentlige dele af varestamdata.

Efter ibrugtagning vedligeholdes varestamdata, BOM, EDM data, "Manufacturers data", indkøbspriser o.m.a. kun i PLM systemet.

Interface mellem LN og Web-shop

 

 

I 2011 påbegyndte vi endvidere udviklingen af et real-tids interface mellem LN og en global Web-shop.

Mens brugeren browser rundt på hjemmesiden hentes information i LN om varer, priser, ATP, moms, ordrehostorik o.m.a., og når en ordre bekræftes i shoppen, bliver den straks oprettet i LN, så brugerne kender ordrenummeret og endeligt får bekræftet leveringsterminer m.v..

Hjemmesiden går i drift den 6. februar 2012.