Konsulentbistand
Viden om virksomhedssystemer og specielt Baan systemer er fundamentet i Triceps-iT. Triceps-iT´s væsentligste kompetenceområder er angivet nedenfor. Herudover er der hos Triceps-iT et godt kendskab til de muligheder, der ligger i at anvende Baan systemer sammen med en række andre systemer som for eksempel fakturahåndtering, CRM, E-Business, tidsregistreringssystemer og Data Warehouse løsninger. 
Væsentlige kompetenceområder
Projektledelse Planlægning og styring af implementeringer, udrulninger, opgraderinger, migreringer, konverteringer af data og implementering af tillægssystemer. Test og kvalitetssikring af leverancer.
Økonomi Integrationsopsætning mellem logistik og finans, betalinger, anlægsaktiver, intrastat, regnskabsrapporter, likviditetsforecast, kontoudtog, opsætning af flere finans- og logistikvirksomheder, afstemning af moms samt afstemninger mellem logistik og finans.
Projekter (TP) Det store projektmodul i Baan til anvendelse ved komplekse leverancer. Opsætning og samspil med det øvrige Baan-system.
 Projekter (PCS)  Det lille projektmodul i Baan til brug for kundespecifik produktion og håndtering af varianter.
Produktion Opsætning af produktionsstamdata, hovedplanlægning, nettobehovsberegning, styring af produktionsordrer, produktkonfiguration, for- og efterkalkulation, lagerstyring, versionsstyring af varer og styklister.
Distribution Indkøbsordrer, salgsordrer, prislister, opsætning af ordreforløb, statistikker, lokationsstyring, sporing af varer, varemodtagelse, forsendelse, lageroptællinger, fakturering, følgesedler.
Service Service ordrer, servicekontrakter med installationer
Administration Brugere, jobs, printere, menuer, DEM, autorisation og anden opsætning af sikkerhed.
Tilpasninger Rapporter, defaults, menuer.
Udvikling Systemløsninger, specifikationer, progammering, dokumentation, test.
Drift og Vedligeholdelse Problemløsning - herunder håndtering af fejlrapporter (Baan-cases), installation og afprøvning af patches og solutions, vedligeholdelse med servicepacks inklusiv afprøvning.